Avrasya Üniversitesi Eğitim Ücretleri

ÖSYM’nin yayımladığı Tercih Kılavuzunda Vakıf Üniversitelerinin ücretlerine de yer verildi. Kılavuzda yer alan metine göre Avrasya Üniversitesinin eğitim ücretleri şöyledir :

( Tercihlerinizi oluştururken üniversitenin web adresinden ücret bilgisini teyit ediniz. Tercih sırasına göre burslar veya farklı indirimler mevcut olabilir. )

2020-Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu

Avrasya Üniversitesi’nde eğitim-öğretim ücrete tabidir. Fakülte ve Yüksekokul Bölümlerine ait ücretler; Psikoloji, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Sosyal Hizmet, Hemşirelik ve Ebelik Bölümleri 40.000,00TL, Sağlık Yönetimi, Odyoloji, Spor Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatlar Bölümleri 35.000,00TL., İngiliz Dili ve Edebiyatı, Türk Dili ve Edebiyatı, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Harita Mühendisliği Bölümleri 30.000,00TL., Maliye, İşletme Bölümleri 25.000,00TL’dir. Meslek Yüksekokuluna ait ücretler; Aşçılık, Bilgisayar Programcılığı, Grafik Tasarımı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Harita ve Kadastro, İç Mekan Tasarımı Programları 30.000,00 TL., Lojistik, Mimari Restorasyon, Moda Tasarımı, Radyo ve Televizyon Programcılığı, Sosyal Güvenlik, Sosyal Hizmetler, Spor Yönetimi, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik (İngilizce), Adalet, Yapı Denetimi Programları 25.000,00 TL’ dir. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna ait ücretler; Anestezi I. ve II. Öğretim, Diş Protez Teknolojisi, İlk ve Acil Yardım I ve II. Öğretim, İş Sağlığı ve Güvenliği, İş ve Uğraşı Terapisi, Optisyenlik I. ve II. Öğretim, Odyometri I. ve II. Öğretim, Sağlık Kurumları İşletmeciliği I. Öğretim, Patoloji Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri I. ve II. Öğretim Programları 30.000,00TL., Çocuk Gelişimi I ve II. Öğretim, Ağız ve Diş Sağlığı, Acil Durum ve Afet Yönetimi I ve II. Öğretim Programları 25.000,00TL’dir. Ücretlere KDV dahildir. Ücretli kontenjanlarda tercih indirimi, yurt, ödeme şartları, burs bilgileri ile ilgili detaylı bilgiye www.avrasya.edu.tr resmi web sayfasından ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Tespit Edildi

Lütfen AdBlock vb. reklam engelleyici eklentiler için sitemizi istisna olarak ekleyin veya devre dışı bırakın. Sonra sayfayı yenileyip sitemizde gezebilirsiniz.