Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Ücretleri

ÖSYM’nin yayımladığı Tercih Kılavuzunda Vakıf Üniversitelerinin ücretlerine de yer verildi. Kılavuzda yer alan metine göre Yakın Doğu Üniversitesinin eğitim ücretleri şöyledir :

( Tercihlerinizi oluştururken üniversitenin web adresinden ücret bilgisini teyit ediniz. Tercih sırasına göre burslar veya farklı indirimler mevcut olabilir. )

2020-Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu

Yakın Doğu Üniversitesi’nde eğitim ücrete tabidir. 2020-2021 Öğretim Yılı eğitim ücretleri Tıp Fakültesi 75,500 TL, Diş Hekimliği Fakültesi 62,000 TL, Eczacılık Fakültesi 52,000 TL, Veteriner Fakültesi 56,000 TL, Hukuk Fakültesi 33,000 TL, Hemşirelik Fakültesi 30,600 TL, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat ve Çevre Mühendisliği Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Atatürk Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Sahne Sanatları Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 32,400 TL, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu 30,600 TL’dir. Eğitim ücretlerine %5 KDV, bir defaya mahsus olmak üzere 700 TL kayıt ücreti ve her öğrencinin dönem başında ödemesi gereken 700 TL Öğrenci Etkinlikleri Fonu ücreti dahil değildir. Ayrıntılı bilgiyi Üniversitenin web sitesinden edininiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Tespit Edildi

Lütfen AdBlock vb. reklam engelleyici eklentiler için sitemizi istisna olarak ekleyin veya devre dışı bırakın. Sonra sayfayı yenileyip sitemizde gezebilirsiniz.