2019 Tunceli Liseleri Yüzdelik Dilimleri Taban Puanları ve Kontenjanları

Bu yazımızdaki yüzdelik dilimler başta olmak üzere diğer veriler 25 Haziran 2019’da Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayımladığı verilerden derlenmiştir.

Bu yıl bir liseye yerleşmek için LGS’ye giren öğrencilerin bu yüzdelik dilimleri göz önünde bulundurması gerekmektedir. Tercihinizi puana göre değil yüzdelik dilime dikkat ederek yapmalısınız.

(Tabloyu mobil sürümde sağa-sola kaydırarak veya ekranı döndürerek daha rahat inceleyebilirsiniz.)

(*) Bu alanı tercih edecek öğrencilerin merkezi yerleştirmeden sonra yapılacak olan mülakat sınavında da başarılı olmaları gerekmektedir.
(**) Merkezi Sınav Puanıyla ilk kez öğrenci alınacaktır.

Liselerin 2019 Taban Puanları

İL ADI İLÇE ADI OKUL ADI 2018 YILI
EN YÜKSEK YÜZDELİK DİLİM
2018 YILI
EN DÜŞÜK YÜZDELİK DİLİM
KONTENJANI YABANCI DİLİ ÖĞRETİM SÜRESİ ÖĞRETİM ŞEKLİ OKUL TÜRÜ ALAN ADI PANSİYON DURUMU
TUNCELİ MERKEZ Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (**) (**) 30 İngilizce 4 yıl Kız/Erkek Anadolu Meslek Programı HARİTA-TAPU-KADASTRO ALANI Pansiyon (Kız)
TUNCELİ MERKEZ Namık Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 42,41 97,64 30 İngilizce 4 yıl Kız/Erkek Anadolu Teknik Programı BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI Pansiyon (Erkek)
TUNCELİ MERKEZ Tunceli Türk Telekom Fen Lisesi 0,38 8,84 60 İngilizce 4 yıl Kız/Erkek Fen Lisesi FEN BİLİMLERİ ALANI (FEN LİS.) Pansiyon (Kız/Erkek)
TUNCELİ PERTEK Pertek Anadolu İmam Hatip Lisesi 19,72 83,51 30 İngilizce 4 yıl Kız/Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROGRAMI Pansiyon (Kız/Erkek)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Tespit Edildi

Lütfen AdBlock vb. reklam engelleyici eklentiler için sitemizi istisna olarak ekleyin veya devre dışı bırakın. Sonra sayfayı yenileyip sitemizde gezebilirsiniz.